Hirdetés

Call of Duty: WWII - 4K-ban fut majd Xbox One X-en

|

Hogy másfajta módot választhatnak-e, akik Xbox One X-eb játsszák Call of Duty: WWII-t, azt még nem tudjuk, de az már biztos, hogy 4K-s felbontást majd választhatunk.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja kaptunk egy terjedelmes listát arról, melyik játékok látványvilágát tuningolják fel a készítők az Xbox One X megjelenésére, de ebben akkor még nem volt ott a Call of Duty. Valószínűsíthető volt persze, hogy a Sledgehammer is kihasználja majd a Microsoft konzoljának erejét, erre pedig nemrég bizonyítékot is kaptunk.

Hirdetés

A brit Game áruházlánc termékoldalán lecserélték a Call of Duty: WWII Xbox One-os kiadásának borítóját egy új változatra, amin fel van tüntetve, hogy a játék "Xbox One X Enhanced" státuszt kapott, azaz jobban fog kinézni a novemberben a boltokba kerülő gépen. Az nem derült ki, hogy pontosan milyen megjelenítési módok közül választhatunk majd, de mivel ezeknek a piktogramjai felkerültek a dobozra, 4K-s kimeneti felbontást és HDR-t biztosan választhatunk majd.

Ti milyen megjelenítési opciókat látnátok szívesen az erősebb Xbox One-os és PS4-en?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)