Hirdetés

Call of Duty: WWII - leleplezték a zombi mód főhősét

|

Eddig is pletykálták, hogy nagy nevet igazolt az Activision és Sledgehammer Games a zombis mókához, a friss bejelentés alapján pedig tényleg nem kell csalódnunk.

Hirdetés

Nemrég kikerült az Army of the Dead névre keresztelt Call of Duty: WWII zombi mód előzetese, most pedig már hivatalos forrásból érkezett a hír, amely bemutatta az élőhalottak ellen csatába induló főhőst. 

Hirdetés

A játék hivatalos Twitter fiókján posztolták a hírt, amely szerint a Doctor Who sorozatból is ismert David Tennant alakítja majd a Drostan Hynd nevezetű főszereplőt. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ő narrálta-e a korábban kiszivárgott előzetest.

A bejegyzésből az is kiderült, hogy az Army of the Dead hivatalos leleplezésére 5 nap múlva, a San Diego Comic-Conon érdemes számítani. Addig már fél lábon is kibírjuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)