Hirdetés

Call of Duty: WWII - ekkor mutatják be a zombimódot

|

Mióta megtudtuk, hogy a Dead Space-ből merít a Call of Duty: WWII zombimódja, azóta még jobban kíváncsiak vagyunk rá, hogy milyen második világháborús élőhalottakat küld ellenünk a Sledgehammer Games, de már nem kell sokat várni a leleplezésre.

Hirdetés

Hatalmas népszerűségnek örvendtek az utóbbi Call of Duty epizódok zombis mellékzöngéi, ezt a ziccert pedig a második nagy világégéshez visszatérő Sledgehammer Games sem szeretné kihagyni, ezért már jó ideje tudjuk, hogy a Call of Duty: WWII is tartalmaz majd zombimódot, csak éppen az nem világos, hogy milyet. 

Hirdetés

A stúdió egyik alapítója és vezetője, az ex-Visceralos Glen Schofield - aki korábban azt ígérte, hogy rajta lesz az "egyedi Dead Space-es kézjegyük" a játékon - Twitteren osztott meg egy fotót, amellyel a Call of Duty: WWII kooperatív Zombies módjának bemutatására utalt: 

Július 20 lesz tehát az a nap, amikor fellebben a fátyol és kikandikál mögüle a Sledgehammer foszladozó csoszogója. Kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz. Ha ti is, mindenképpen nézzetek a főoldalunkat, azonnal beszámolunk majd mindenről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)