Hirdetés

Call of Duty: WWII - minden eddiginél sötétebb zombi módot kapunk

|

A Sledgehammer most nem fog viccelődni a zombikkal: igazi sötét, véres már-már horrornak látszó mókával készülnek.

Hirdetés

A Zombies mód a Call of Duty széria része már az ötödik rész óta, és ezt a hagyományt a Sledgehammer sem szeretné feladni. Olyannyira nem, hogy előveszik a Dead Spaceből hozott tapasztalataikat, és egy minden eddiginél durvább és sötétebb élményt fognak letenni az asztalra. Nincs többé mókás, aranyos zombisimogató, csak kőkemény oszló hús és rettegés.

Michael Condrey, a Sledgehammer stúdió feje mesélt a Zombies körüli munkálatokról:

"Glenn Schofield, én és még sokan a Sledgehammernél tagjai voltunk a Dead Space csapatának. Leginkább emiatt vagyunk annyira izgatottak, hogy rátehetjük a kézjelünket a Zombies módra. Ebben lesz a hagyatékunk, egy sötétebb, félelmetesebb megközelítésben elkészített játékmód."

A történet ezúttal a Műkincsvadászok történetére épül, amiből egyébként volt egy elég gyenge George Clooney film is.

"Volt egy tudósokból és kutatókból álló csoport akik lopott műemlékeket hajszoltak a háború ideje alatt. A történetünk szerint ezek az akadémikusok elindulnak egy kutatóútra, de sokkal többet találnak, mint szerettek volna."

Condrey azt ígéri, hogy ez a fajta Zombies élmény még a keményvonalas rajongókat is megijeszti majd. Kiderül, hogy ez mennyire igaz a Call of Duty: WWII megjelenése után, november 3-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)