Hirdetés

Call of Juarez: Bound in Blood - Az első képek

|

Az utóbbi évek egyik legjobb western FPS-ének előzményében megismerhetjük az amerikai polgárháború puskaporos poklát.

Hirdetés

Több, mint két éve már annak, hogy Billy Candle hanyatt-homlok menekült végig fél Texason, mert anyja és nevelőapja meggyilkolásával vádolták. Nyomában loholt a pisztolyhősből lett prédikátor, Ray McCall, ugyanis az egyik áldozat az ő édes testvéröccse volt. Persze hamar kiderült, hogy a látszat csal, csak épp Isten felfegyverzett szolgájának szeméről vált le túl későn a hályog.
Megvallom, kissé értetlenül állok a vadnyugat szinte teljes játékipari mellőzése előtt, pedig sajátos hangulata és romantikája ideális teret nyújtana több hasonszőrű alkotás számára is.
Sebaj, itt lesz nekünk a Call of Juarez: Bound in Blood, amely évtizedekkel az eredeti történet előtt bekövetkezett eseményeket meséli el, azt, amikor még dúlt Észak és Dél öldöklő háborúja, amikor még ifjak és bohók voltak a McCall fivérek.

Call of Juarez: Bound in Blood - 1. kp Call of Juarez: Bound in Blood - 2. kp Call of Juarez: Bound in Blood - 3. kp Call of Juarez: Bound in Blood - 4. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)