Hirdetés

Call of Juarez: Bound in Blood Demo

|

Jobb későn, mint soha! - tartja a rendkívül elmés mondás. Késve ugyan, de megérkezett a Call of Juarez előzményének PC-s demója.

Hirdetés

Üres óráimban - nem bánnám, ha néha több is lenne - a Call of Juarez: Bound in Blood segítségével élem át újra a múlt ködébe vesző gyerekkoromban játszott cowboyos és indiános játékokat.



Még mindig értetlenül állok a western zsáner szinte teljes kihasználatlanságának ténye előtt, ugyanis olyan a fehér hollóval vetekszik egy-egy ilyen témájú alkotás előfordulási esélye. Pedig a vadnyugat sajátos atmoszférája bárkit képes magával ragadni, aki hozzám hasonlóan az özönvíz előtt született, és nem csak a monitor előtt ülve nőtt fel.



Sirámaim után térjünk is gyorsan a lényegre! A Ubisoft nem siette el a Call of Juarez: Bound in Blood demójának kiadását, hiszen a játék egy ideje már kapható a hazai üzletekben is. Most azonban itt a lehetőség, hogy azok, akik nem töltötték le a "demót", tegyenek egy próbát a demóval.
A kb. 1 GB-ra hízott ízelítő a szingli kampány közepéből kiemelt, némileg megvagdosott szöktetésbe enged bepillantást. Az elfogott fegyverkereskedő nem élvezi különösebben a Pinkertonok vendégszeretetét, így rajtunk múlik, hogy jobb kedvre tudjuk-e deríteni. Biztos örülne annak, ha friss levegőt szippanthat, és megmogzathatja elgémberedett tagjait.

Letöltési linkek: gamershell, worthplaying, gbase, gamers, shooterplanet

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)