Hirdetés

Call of Juarez: Bound in Blood - Júliusban érkezik

|

Nyár közepén érkezik a Call of Juarez: Bound in Blood, amit végigtolva megrudhatjuk, mitől lett Reverend Ray ilyen ájtatos.

Hirdetés

Az Ubisoft nem hagyja pihenni a játékosokat nyáron sem. A vakáció amúgy is nagyszerű alkalmat biztosít a játékra két csobbanás, esetleg két hideg sör között - esetleg mellett. A Call of Juarez: Bound in Blood igazi jófajta western, melyben a két McCall fivér kalandjaiban vehetünk részt.

A sztoriról természetesen nem árultak el sokat a Techlandos srácok, de ahogy a Call of Juarezből megtudhattuk, Ray bácsi nem volt mindig szentéletű. A két fivér ifjú korában nagy pejnahajder volt, ami nagyszerű teret biztosít egy kis lövöldözésre. Természetesen nem marad ki a jól megoldott lovaglás sem, ami már az első részben is pöpec volt, de most tovább finomítottak rajta. A multiplayerben is lesznek meglepik, az egyik legjobb újítás, hogy minél több embertársunkat tesszük hidegre, annál többet érünk mi is, élve, vagy halva. Természetesen a hátbapuffantás pimaszságnak minősül, hiszen mindenki tudja, hogyan is zajlik egy igazi párbaj. A Call of Juarez: Bound in Blood egyszerre érkezik, PC-re, Xbox 360-ra, és PlayStation 3-ra, július 3-án. Yeeehaaaa....

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)