Hirdetés

Call of Juarez: Gunslinger - valóban érkezik a switches változat, és nem is kell sokat várni rá

|

Megérkezett a hivatalos bejelentés, így kiderült, mikor állhatunk vadnyugati fejvadásznak a Nintendo hibrid gépén.

Hirdetés

Kifejezetten hangulatos lövölde volt az eredetileg PC-re és előző generációs konzolokra megjelent Call of Juarez: Gunslinger, amiben a vadnyugat leghirhedtebb arcait lőhettük szitává. Sejteni lehetett, hogy már a küszöbön van a játék Switchre készülő portjának bejelentése, amit a Techland egy képeslappal készített elő.

Hirdetés

A kiadó bejelentette, hogy még az év vége előtt, egészen pontosan december 10-én Nintendo Switch-re is megjelenik a játék. Az új változat támogatni fogja a mozgásérzékelős irányítást, valamint a HD Rumble-t is, így tulajdonképpen minden adott ahhoz, hogy pisztolyhősökké váljunk akár utazás közben is.

Ti kipróbáljátok majd a switches Gunslingert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)