Hirdetés

Call of Juarez: The Cartel Co-Opetition trailer

|

A "spagetti western" után modern kori drogbulik várnak ránk.

Hirdetés

A mexikói határon játszódó, javarészt kábítószeres üzletelgetés körül forgó folytatás kooperatív módjáról láthatunk egy kis ízelítőt. Hőseink ugyanolyan eszközökkel, de teljesen más motivációval harcolnak, mivel egyiküket a bosszú, másikukat a hűség, vagy egy jelentős adósság rendezésének feladata hajtja. Bár a játék környezete jelentősen megváltozik, de joggal remélhető, hogy ettől még ugyanolyan élvezetes lesz, mint az előző két rész. Apróbb aggodalomra csak az adhat okot, hogy PS3-ra és Xbox 360-ra már júliusban, míg PC-re csak augusztusban jelenik meg a játék, ami esetleg a konzolport miatt okozhat problémát, de reméljük, hogy a Techland nem csapja össze a munkát.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)