Hirdetés

Call of Juarez: The Cartel - karaktervideók

|

Kim, Ben és Eddie fog szétcsapni a rosszfiúk között - no de kik ők?

Hirdetés

A Ubisoft három új Call of Juarez: The Cartel videót tett közzé, melyekből a főszereplőket ismerhetjük meg.

Kim Evans Compton-ban nevelkedett, így több utcai bandában is megfordult, de végül egyetemre ment, és jelentkezett az FBI-hoz, ahová fel is vették. Sikertörténet!

Eddie Guerra-t 'Spanyolnak' becézték, pedig Los Angelesi fickó, aki korábban Tengerészgyalogos volt, most viszont a DEA (Drug Enforcement Administration - Kábítószer-ellenes Ügynökség) kötelékébe tartozik.

Ben McCall egy prédikátor fiaként nőtt fel. Fiatalkorában helyi football sztár volt, aztán Vietnámban háborúzott - ahol elvesztette hitét. Több Bátorság-érdemrenddel tüntették ki, jelenleg a Los Angelesi Rendőrség munkatársa, akinek a számlájára több rendőri brutalitást is írnak...

A Call of Juarez: The Cartel július 22-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)