Hirdetés

Call of Juarez: The Cartel Law and Disorder trailer

|

Azt már tudjuk, hogy a klasszikus vadnyugat nem létezik tovább.

Hirdetés

Ámde nagyon úgy néz ki, hogy a modern vadnyugat, amely nem a föld és az arany, hanem a kábítószer alapján működik igencsak létezik és virágzik. Legalábis a Call of Juarez: The Cartel ezt mutatja be.

Ez a videó mindenesetre egy igen kemény világot mtuat, ahol virágzik a korrupció, a prostitúció, az erőszak. A Call of Juarez: The Cartel már az első perctől ezt ígérte, ezért folyamatos is a botrány a játék körül - úgy látszik vannak, akiknek lene félnivalójuk, ha tükröt tartanának eléjük? Ezt nem tudhatjuk, az viszont tény, hogy ritka brutális videójáték készül a lengyel Techland gondozásában - a három ügynökből álló szupercsapatnak lesz dolga épp elég...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)