Hirdetés

Call of Juarez: The Cartel - Nem tetszik a sajtónak

|

Befutottak a Call of Juarez: The Cartel konzolos változatainak első értékelései. A sajtó nem lelkes, miközben késik a PC-s verzió.

Hirdetés

Amikor a Techland - gyaníthatóan az Ubisoft nyomására - modernizálta a Call of Juarez sorozat harmadik felvonását, a Call of Juarez: The Cartel-t, már lehetett tartani attól, hogy nem biztos, hogy beveszi a játékosok gyomra a végterméket.



Az 51-es Metacritic átlagot, és az első körben befutott értékeléseket nem tekinthetjük jó kezdésnek, de még elmozdulhat a számláló mindkét irányba. Az pedig már számtalanszor bebizonyosodott, hogy végső soron nem újságírói vélemények döntenek egy játék sikeréről, hanem az ezerfejű Cézár, vagyis Ti, a közönség.

 

NGN - 73 / 100
Eurogamer - 6 / 10
Videogamer - 5 / 10
Game-Boyz - 4,8 / 10
IGN - 4,5 / 10
Attack of the Fanboy - Disliked

A Call of Juarez: The Cartel tegnap jelent meg Észak-Amerikában X360 és PS3 konzolra, az európai játékosoknak július 22-ig kell gyakorolniuk a türelem ritka erényét. Náluk is rosszabbul jártak viszont PC-s társaik, akik vásárlásukkal szeptember hó 15. napjáig lesznek kénytelenek várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)