Hirdetés

Call of Duty: Black Ops III - nagy meglepetésre készül az Activision

|

Meglepő cím bukkant fel az ESRB adatbázisában a Call of Duty: Black Ops 3 kapcsán.

Hirdetés

Nagyon bejött az Activisionnek az élőhalottak beemelése a Call of Duty franchise-ba, már szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy egy új epizód hasonló tartalom nélkül jelenjen meg, így nemrég bejelentett Call of Duty: WWII sem úszhatja meg a dolgot. 

Hirdetés

Azonban most nem a második világháborús fejezet kapcsán csodálkoztunk rá a korhatárbesorolásért felelős szervezet, az ESRB találatára, hanem amiatt, hogy a széria 2015-ös tagja, a Call of Duty: Black Ops III szerepel benne. Felbukkant ugyanis egy "Zombie Chronicles" névre keresztelt cím, amely PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jön, de hivatalosan még nem jelentették be (ráadásul azóta a bejegyzés is eltűnt az adatbázisból).

Ha hihetünk egy spanyol viszonteladó redditen felbukkant fotójának, akkor a Zombie Chronicles nem más, mint egy gyűjteményes zombis kiadás, amelyben nyolc klasszikus térkép kap helyet a Treyarch által fejlesztett Call of Duty játékokból, mindazonáltal túl sok a bizonytalan ebben a történetben, így várjuk meg az Activision közleményét.

Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)