Hirdetés

Candy Box 2 - megint vége az életünknek

|

Egy apró ASCII-játék képes volt arra, hogy cukorkákkal vegye el az ember eszét, szabadidejét, magánéletét. Aki ismeri a címet, most bizonyára bólogat. Holnap érkezik a folytatás.

Hirdetés

Talán emlékeztek még arra, hogyan kattant rá mindenki a Candy Box címre pillanatok alatt. Cukorkagyűjtögetésből kialakuló, totálisan addiktív kaland- és szerepjáték ASCII-rajzokkal - ez lett a siker könnyű receptje.

Én a mai napig nem tudtam az utolsó szintet teljesíteni, nem egyszer idegesítettem magam halálra ezen, főleg azért, mert Daev, Paca és Disorder is ezen röhögnek azóta. Erre most tessék, holnaptól érkezik a folytatás. Ide kattintva elindul egy újabb cukorkavadászat, amiről még nem tudunk semmit, de az előzmények ismeretében egészen biztosan elveszi megint az életünket.

Ti is rettegtek ettől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)