Hirdetés

Capcom - A Resident Evil-széria az élen

|

Azt tudtuk, hogy a Resident Evil játékokat viszik, mint a cukrot, ám hogy első helyen áll, ez már igencsak érdekes.

Hirdetés

A Capcom játékkiadó cég is űzi már ezt a foglalkozást egy jóideje, s ezalatt olyan játékokat tudtak összerakni, mint a hirdetés alatti listán szereplők. Mind egy szálig minimum 1 milliót értékesítettek belőlük, s a nevüket rengetegen ismerik. A Resident Evil sorozatból filmek készültek, a Street Fighterből úgyszintén (sajnos). A vezető helyen természetesen a Resident Evil 5 részének összesített eladása áll, mely 40 millió példányszámot jelent. Őt követi jóval lemaradva 28 millió eladott résszel a Mega Man széria, a harmadik helyre pedig 27 millióval a Street Fighterek álltak be. Teljes lista lejjebb.

- Resident Evil - 40 millió
- Mega Man - 28 millió
- Street Fighter - 27 millió
- Devil May Cry - 10 millió
- Monster Hunter - 8.5 millió
- Onimusha - 7.8 millió
- Dino Crisis - 4.4 millió
- Ghosts ‘N Goblins - 4.4 millió
- Final Fight - 3.2 millió
- Ace Attorney - 3.2 millió
- Breath of Fire - 3 millió
- Lost Planet - 2.7 millió
- Commando - 1.2 millió
- 1942 - 1.2 millió
- Sengoku BASARA - 1.2 millió

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)