Hirdetés

Capcom - Comic-Con felhozatal

|

A jövő hét végén kerül megrendezésre az idei Comic-Con. Természetesen a kiadók jobbnál jobb programokkal, és demókkal készülnek.

Hirdetés

A Capcom például egészen impozáns kis demó köteget visz magával. Jövő hét csütörtöktől aki esetleg San Diego felé jár, ne habozzon beugrani a kiállításra, hiszen nem csak a LucasArts várható bejelentése az egyetlen érdekes dolog.

A Capcom a játékdemók mellett egy tonnányi csacskaságot is visz magával, mint példul törölközők, bögrék, képregények, bár ez annyira nem érdekes, mint maguk a játékok. A kipróbálható demók szép sorban:

* Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth­
* Lost Planet 2
* Dark Void
* Tatsunoko VS Capcom Ultimate All-Stars
* Marvel vs. Capcom 2
* Resident Evil: The Dark Side Chronicles
* Fate/Unlimited Codes

Melyik lesz siker? Melyik lesz bukás? Melyiket várjátok, és melyik helyett csinálhattak volna inkább egy sámlit? Véleményeket kommentbe gyorsan, mielőtt elver minket a vihar.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)