Hirdetés

Deep Down - PC-re és Xbox One-ra is megjelenhet?

|

A Capcom még nem döntötte el, hogy a Deep Down megmarad-e a leendő PlayStation 4 tulajoknak, avagy multiplatform címként jelenik meg.

Hirdetés

Hatalmasat dobbant a játékosok szíve, mikor a Capcom előhozakodott a Panta Rhei nevű, következő generációs grafikus motor prezentációjával a PlayStation 4 bejelentésekor. Képességeit a Deep Down munkacímen futó játékkal demonstrálták, amire akkor még úgy tekintettünk, mint a PS4 legütősebb címére. Rengeteg kérdés maradt a projekttel kapcsolatban megválaszolatlanul, a fejlesztők most igyekeznek tisztázni pár részletet.

Sokan a Dragon’s Dogma folytatását látták bele a Deep Down bejelentésébe a nyilvánvaló hasonlóságokat felismerve, ezt szinte rögtön cáfolták az illetékesek. Most a Capcom egyik vezetője, Masaru Ijuin és pár további munkatárs egy interjúban azt is megerősítette, hogy a Deep Down nem tech demó, hanem a cég egyik soron következő videojátéka.

Ennél lényegesen fontosabb információ, hogy a fejlesztők még nem döntötték el, hogy a Deep Down mely platformokat támogassa, ugyanis annak ellenére, hogy a játék demója korábban a Sony újgenerációs konzolján futott, ez még koránt sem jelenti azt, hogy csak arra jelenhet meg. A Capcom jelenleg mérlegeli a lehetőségeket, és nem zárkóznak el a játék multiplatformmá tételének lehetőségétől, tehát van esély rá, hogy a Deep Down PC-re és Xbox One-ra is megjelenjen.

Az is kiderült továbbá, hogy a Deep Down demóját egy high-end PC is képes futtatni, ehhez a következő specifikációra van szükség: egy NVIDIA Geforce GTX 570-es VGA, 8 GB RAM és egy Intel Core i7 CPU. Next-gen gépigény a javából. Türelmesen várjuk a további fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)