Hirdetés

Capcom Digital Collection - lemezen is jönnek az XBLA játékok

|

Örvendetes lépésre szánta el magát a Capcom: legnépszerűbb arcade címeit lemezes formában is megjelenteti, így végre az is hozzáférhet, aki eddig nem tudott.

Hirdetés

Elsőre persze azt gondolhatnánk, hogy Xbox Gold előfizetőként ez a hír teljesen érdektelen, de sajnos nem az. Ismét a hazai Xbox Live szegénységéről lesz szó: a Capcom címek jelentős részét nálunk nem lehet legálisan beszerezni, ezért a lemezes kiadás valóban örömhír számunkra is.

Már csak azért is, mert az amerikai piacra szánt 40 dolláros lemezen olyan címek kapnak helyet, mint a Super Street Fighter II Turbo HD Remix, a Final Fight: Double Impact, az 1942: Joint Strike, a Bionic Commando: Rearmed 2, a Flock, a Wolf of the Battlefield: Commando 3, valamint a Rocketmen: Axis of Evil. Ezek után nem kérdéses, hogy kötelező vétel lesz, de nagyon boldogok lennénk, ha végre a Live-on is lehetne komolyabb arcade kínálatból válogatni.

A bejelentés egyelőre csak Xbox 360-ra vonatkozik, PlayStation 3-as változatról nem érkezett bejelentés.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)