Hirdetés

Dragon's Dogma Online - év végén bezárnak a szerverek

|

Négy év után a Capcom most úgy látta, hogy már nem tudják tovább nyereségesen üzemeltetni a Dragon's Dogma történetét folytató online szerepjátékot.

Hirdetés

Még anno 2015-ben jelent meg Dragon's Dogma Online, amely a Capcom sikeres szerepjátékaiban felépített világot ültette át egy MMORPG-be. Bár a játék nem volt mindent elsöprő siker, a kritikusok és a rajongók elégedettek voltak vele, de minden jónak vége szakad egyszer a hétköznapok monotonitásában, a kiadó most úgy döntött, hogy eljött az a pont, ahol már nem éri meg nekik fenntartani a szervereket.

Hirdetés

A Capcom egy hivatalos bejegyzésben (vigyázat, Japánul van) jelentette be, hogy míg nagyon értékelik a rajongók több éves kitartó támogatását, a közelmúltban be kellett látniuk, hogy már nem tudnának megfelelő szolgáltatást nyújtani, ezért inkább úgy döntöttek, hogy december 5-én végleg lekapcsolják a Dragon's Dogma Online szervereit minden platformon.

Ha szeretnétek még addig kipróbálni, akkor is sietnetek kell, mert a cég azt is elárulta, hogy július 11-től kezdve sem a kliens, sem pedig a letölthető tartalmak nem lesznek elérhetőek a játékhoz.

Próbáltátok a Dragon's Dogma Online-t? Hiányozni fog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)