Hirdetés

Capcom Europe - jelentős átszervezésekre kell számítani

|

A Capcom Europe akár az alkalmazottak felétől is megválna, ha a szükség úgy kívánja.

Hirdetés

Az MCV mai számában olvasható egy üzleti jelentés, mely szerint a Capcom Europe jelentős átszervezési tervekkel szándékozik nekiindulni a nehéznek ígérkező következő évnek, ami hétköznapi nyelvre lefordítva annyit jelent, hogy leépítésekre kell számítani, ami akár az alkalmazottak felét is érintheti.

A Capcom később egy az oldalon tett kijelentéssel magyarázta a helyzetet: „Az amerikai átszervezések után az európai szervezetek értékelése következik, hogy a lehető legjobb feltételek mellett várjuk az elkövetkezendő időszak piaci szempontból folyamatosan változó körülményeit."

Nem is olyan rég nálunk is olvashattátok, hogy a Capcom az utóbbi időkben igen gyenge eladásokat produkál, még a legnagyobb címei sem képesek elérni az elvárt szintet, így sajnos okkal jelenthetjük ki, hogy a következő időszak nem lesz felhőtlen a nagy múltú cég számára.

Ti mit gondoltok?  

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)