Hirdetés

Capcom hármas csomag a közeljövőben - frissítve

|

A Capcom nemsokára kiad egy Platinum csomagot, melyben három Xbox 360-ra készült játék szerepel.

Hirdetés

A Capcom nem egy hentelős játékot adott ki, ezek közül majd' mind sikert aratott. Gondoljunk csak a Devil May Cry sorozatra, vagy a Dead Rising-ra. Most egész olcsón lehet majd hozzájutni a kiadó három sikerjátékához, egy csomag keretében.

A Dead Rising, a Lost Planet: Extreme Condition - Colonies Edition, valamint a Devil May Cry 4 Xbox 360 verziói Platinum Hits Triple Pack néven 40 dollárért lesznek megvásárolhatóak, ami ~8000 forintnak felel meg. A csomag szeptember 8-án jelenik meg.

UPDATE: Sajnos rossz hírrel kell szolgálnom azok számára, akik beruháztak volna a csomagra. A VG247 munkatársai megkérdezték a Capcom-ot, hogy lesz-e esetleg Európában is ez a csomag, ám a válasz az volt, hogy csakis az Amerikai piacra tervezik kiadni. Kár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)