Hirdetés

CAPCOM hivatalos bejelentés - jönnek nagy konzolos címek PC-re!

|

Éljen, Éljen! A Capcom eddig is támogatta a Windowsos platformot, most pedig igazi nagy neveket fog PC-nk számára elérhetővé tenni! És ez végre HIVATALOS infó!

Hirdetés

Végre hivatalos (bár azért ismertük már az infókat eddig is) - a mai napon a CAPCOM hivatalosan bejelentette, hogy három olyan játékuk érkezik majd a közeli jövőben PC-re, amelyek közül akár egy is elég lenne, hogy megnyaljuk mind a a 10 ujjunkat - de így, hármasban csak örömteli sikongatást válthat ki minden PC rajongóból (tudjátok, mint a sörös szoba meg a cipős szoba a pasikból és a csajokból a TV-reklámban)

Hölgyeim is Uraim! (dobpergés) Köszöntsük tehát PC-n sok szeretettel a Street Fighter IV-et, a Bionic Commandot, és a Resident Evil 5-öt! Mindhárom játékot optimalizálni fogják PC-re (tehát nem csak gagyi konverzió várható), sőt mindhárom játék tartalmazni fog PC specifikus fícsöröket is. Júliusban kaparinthatjuk kezeink közé a Street Fighter IV-et és a Bionic Commandot, a Resident Evil 5 később érkezik majd az év során.

A Street Fighter 4 PC online játékmódot, nagyobb felbontási lehetőségeket és három új shadert tartalmaz majd, amellyel a játék kinézete megváltoztatható lesz "watercolour" azaz vízfesték, "poster" azaz pószter és "sumi-e ink", azaz sumi-e tinta stílusokban. A játék megjelenése július 3.-án várható.

A Bionic Commando PC változata nagyobb felbontásokat támogat majd, mint a konzol változatok, tartalmazni fog átállítható irányítási lehetőséget, amelyben a billentyűzet és az egér támogatása is megtalálható, mind a DirectX 9-et, mind a DirectX 10-et támogatni fogja - s persze lehet majd vele online multiplayerben tolni.

A Resident Evil 5 PC verziója online játszható Co-operatív üzemmódot tartalmaz majd, és kihasználja majd az NVIDIA új GeForce 3D Vision technológiáját (természetesen az ehhez való zsinórnélküli szemüveget külön kell majd megvenni).

Éljen a CAPCOM :)


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)