Hirdetés

Capcom - Új IP-k, rövidebb fejlesztési idők a jövőben

|

A tavaly, és az idei év nem nagyon jött be a Capcomnak, na de majd jövőre.

Hirdetés

Az üzleti, és a naptári év általában nem ugyanaz az intervallum, szóval most pontosan nem tiszta, hogy mikortól is számíthatunk az új Capcom tervek realizálódására. A lényeg, hogy a kiadó tervei között a rövidebb fejlesztési idő fontos tényezőként szerepel, de az új IP-k bevezetését sem hanyagolná.

Ez utóbbi sajnos eddig nem túl sok sikert hozott, hiszen se a Bionic Commando, se a Dark Void nem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket - valljuk be jogosan. A Capcom ugyan egyelőre nem fél, mert a hamarosan érkező címekben - Lost Planet 2, Dead Rising 2 - nagyon bízik, és a rövidebb fejlesztési időknek köszönhetően hamarabb érkezhetnek a folytatások. Lost Planet 2 2010-ben, Lost Planet 3 2011-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)