Hirdetés

Újabb remake-ek érkezhetnek a Capcomtól

|

A jelek szerint a japán stúdió még több régebbi címnek hímez modernebb köntöst.

Hirdetés

Jövőre érkezik a Resident Evil 2, ami elég sok dologban eltér majd az eredeti, 1998-as résztől, ugyanis a fejlesztők vadonatúj látványvilággal és játékmechanikákkal hozzák el a klasszikust a modern platformokra. Most pedig úgy tűnik, nem ez lesz az egyetlen olyan alkotás, amit újból elővesznek.

Hirdetés

Egy, a befektetőknek tartott konferencia során megkérdezték a Capcomot, hogy terveznek-e további remake-eket. A vállalat válaszából pedig az derült ki, hogy számíthatunk még ilyen projektekre, ugyanis a srácok még több korábbi címet szeretnének elővenni, hogy aztán azokat ismét piacra dobják felújított látvánnyal és mechanikákkal.

Részleteket egyelőre nem tudunk, de nagy valószínűséggel a népszerűbb alkotásokat fogja ismét előkaparni a Capcom, tehát akár további Resident Evil részekre is számíthatunk.

Ti milyen remake-nek örülnétek a legjobban? Ha esetleg a remake fogalma nem tiszta, Stöki itt rendet tesz a fejekben, érdemes elolvasni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)