Hirdetés

A Capcom arra kíváncsi, hogy további Resident Evil remake-eket, vagy folytatásokat akarunk-e

|

Elsősorban az ázsiai piacot célozza meg a cég új közvélemény-kutatása, amiben tulajdonképpen az egész széria jövője a központi kérdés.

Hirdetés

A hetedik számozott Resident Evil epizód után a Capcom ráérzett arra, hogy a klasszikus részek újrakeverésével talán még nagyobb tömegeket lehet képes bevonzani, így rövid időn belül megkaptuk a Resident Evil 2 és 3 remake változatát is. Egyre több pletyka érkezik egy esetleges nyolcadik részről, de továbbra sem teljesen világos, merre akarja a Capcom terelgetni a szériát, újabb felújított verziókra számíthatunk, vagy a tényleges folytatásokra koncentrálnak inkább. Nos, most a rajongók véleményére kíváncsiak ezzel kapcsolatban. 

Hirdetés

Ide kattintva érhető el az a részletes kérdőív, amely elsősorban az ázsiai piacot célozza meg. Az alapvető adatok és a Resident Evil szériával való kapcsolódási pontjaink megadása után tulajdonképpen két központi kérdés vár bennünket: valódi folytatást, vagy esetleg további remake-eket szeretnénk inkább? A Capcom nyilván most elsősorban az ázsiai régió véleményére kíváncsi, de ha már úgyis felmerült ez a tényleg fontos kérdés, akkor mi inkább titeket kérdezünk.

Ez nyilván semmilyen hatással nem lesz a Capcom végső döntésére, de legalább a mi tisztában leszünk a hazai igényekkel. Az is valami. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)