Hirdetés

Resident Evil: Revelations 2 PC - hivatalosan bekerült a helyi co-op

|

A legendás horror-sorozat legújabb tagja eddig nem tartalmazta a helyi offline coop lehetőségét PC-n, és bár egy mod ezt a hibát áthidalta, szerencsénkre a Capcomnál is igyekeznek ezt orvosolni.

Hirdetés

A nem olyan rég megjelent Resident Evil: Revelations 2 első epizódjának PC-s változata miatt a Capcom folyamatosan kapta a savat, mivel a fejlesztők szándékosan kihagyták belőle az offline lokális coop lehetőségét.

A Capcom a malőr mellett a mikrotranzakciók bevezetésével is kivívta magának a megosztó kritikákat, ami tovább nehezítette a játék indulását. Szerencsére a vállalatnál felhagytak a kommunikációs kármentéssel, és tényleg elkezdtek hallgatni a rajongókra: elérhetővé vált Steamen mindenki számára a helyi coop lehetősége – igaz egyelőre csak béta verzióban. A Capcom további bocsánatkérések közepette mondta el, hogy szerették volna mihamarabb odaadni a PC-s játékosoknak a lokális kooperatív mód lehetőséget, de még nem készültek el vele teljesen.

A kampányban és raid módban egyaránt elérhető a többjátékos opció, de csak azoknak, akik a Steamen jelentkeznek a bétára (ehhez itt találtok instrukciókat). A co-op módot a kampány esetében a játékba belépve kell elindítani a második játékos gamepadján levő start gomb megnyomásával, Raid módban pedig a Vestibule-ban kell aktiválnia magát a második játékosnak, ugyanezzel a módszerrel.

Örülünk, hogy a Capcom hallgatott a rajongókra, de azért megérdemlik az erős homlokráncolást, mert ennek nem kellett volna így történnie. Ha nem akartok a bétával szórakozni, a rajongói coop mod még mindig elérhető, igaz, az is hiányos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)