Hirdetés

Capcom vásár a Steamen

|

A szülinapos Capcom világraszóló party helyett vásárt csinált: akár már egy csomag chips árából is kiváló címeket zsebelhettek be.

Hirdetés

30 éves lett a Capcom, amit medencés buli, pezsgő locsolás és félmeztelenül szaladgálás helyett egy leárazással ünnepelnek. Persze lehet, hogy a dolgozóknak a fent említett dolgok csak egy átlagos péntek délután elemei, de ha így is van, mi továbbra sem részesülünk ebből.

A listán szereplő rengeteg cím között ott vannak régi klasszikusok, de újabb címek is, mint például a Lost Planet 3, aminek árát most 40%-kal csökkentették. A listán szerepel az év elején megjelent Devil May Cry, a Resident Evil: Revelations, a Resident Evil 6, a Remember Me és a Street Figher x Tekken is (sőt, a bunyós játékok híveinek egy külön csomagot is összeraktak a Capcom jóemberei).

Aki több címet szeretne bezsebelni egyszerre, azoknak ajánljuk, hogy gondolkozzanak el a Capcom Action Hits Bundle beszerzésén, ami remek áron kínál 8 akciójátékot, köztük a Resident Evil 6-ot és a Super Street Fighter IV Arcade kiadását. Ha vásárlásra adnátok a fejeteket, meséljétek el nekünk, hogy mire csaptatok le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)