Hirdetés

Captain America: Super Soldier - bejelentve szinte minden platformra

|

A SEGA és a Marvel ma jelentette be, hogy Amerika Kapitány kalandjaiból játékot készít.

Hirdetés

A Captain America: Super Soldier 2011-ben érkezik DS-re, PSP-re, PS3-ra, Wii-re, és Xbox 360-ra. Most őszintén, csak én félek ettől?

 

A Captain America: Super Soldier-ben a legendás szuperkatona, Amerika Kapitány bőrébe bújhatunk, viselhetjük szintén legendás pajzsát is. Feladatunk Red Skull és kompániája legyőzése lesz, mindez TPS nézetből, a második világháború ideje alatt. A játékban a pajzsot használhatjuk több ellenfél egyidejű kivégzéséhez, a felénk közelítő golyók visszaveréséhez, de logikai feladványok megoldásához és falak átrendezéséhez is kiváló lesz. Akrobatikus mozdulatokban sem lesz hiány. A történetet Christos Gage írja. A játékkal párhuzamosan egyébként film is készül Captain America: The First Avenger címmel, amely 2011 júliusában érkezik. Nagyon szépen kérjük, kedves SEGA, nőjetek fel a sikeres adaptációk készítéséhez. Az első képek alapján a grafikára nem lehet panasz, de messze még a megjelenés.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)