Hirdetés

Captain America: The First Avenger - Megvan a két főszereplő

|

Jövőre mutatják be a legamerikaibb szuperhős kalandjait feldolgozó mozifilmet.

Hirdetés

Közeleg a Bosszúállók (Avangers) eljövetelének napja. Aki nyomon követte az utóbbi évek Marvel adaptációit, az már tisztában lehet vele, hogy belátható időn belül összeáll a nagy csapat.



A sort a 2008-as Vasemberrel kezdték az alkotók, majd a Hihetetlen Hulkkal folytatták. Most épp a Vasember 2 kapcsán szórhatják a pénzt (Nem feleslegesen, remek folytatás lett.) a műfaj rajongói, jövőre pedig Amerika Kapitány, valamint Thor szegez bennünket a filmvászon elé.
A kettő közül a Captain America: The First Avenger érkezik előbb. A filmet Joe Johnston (The Wolfman, Jurassic Park 3, Hidalgo) rendezi. A címszerepben Chris Evanst (Fáklya a Fantasztikus Négyesből), ellenlábasaként pedig az egyik legjobb délszaki színészt, Hugo Weavinget üdvözölhetjük. Utóbbi a Kapitány nemezisét Vörös Koponyát (Red Skull) alakítja.



A történet a képregényekhez hűen a második világháború alatt folytatott szuperkatona programmal nyit. Megtudhatjuk, miként lesz a katonai szolgálatra alkalmatlan Steve Rogersből a emberfeletti erejű és ügyességű harcos. Ebben szerepe lesz Tony Stark apjának is, tehát lassan összefutnak majd a szálak.
Hősünk a film második felében már napjaink Amerikájában találja magát, ahol ismételten a legveszedelmesebb náci ügynök tör borsot az orra alá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)