Hirdetés

Játékadaptációt kap az egyik legnépszerűbb focis anime

|

Már meg is nézhetjük a Captain Tsubasa: Rise of New Champions első előzetesét.

Hirdetés

Bandai Namco nemrég bejelentette, hogy még idén érkezik a Captain Tsubasa: Rise of New Champions, vagyis játékadaptációt készítenek a Tsubasa kapitány japán anime/mangasorozatnak. 

Hirdetés

A Tsubasa kapitány eretileg 1981 és '88 között futott mangaként, valamint animesorozatot is kapott, ami összesen 128 részt élt meg szintén a '80-as években. 2018-ban aztán új anime indult el Tsubasa Kapitány - Kezdőrúgás címmel, ezt szintén megkaptuk már szinkronizálva is. A focira koncentráló rajzfilmsorozatok közül nekem mondjuk kölyökkoromban A pálya ördögei (Burn! Top Striker) volt a kedvencem, de ettől függetlenül azért kétségtelen, hogy a Tsubasa kapitány a zsáner legismertebb képviselője. A Bandai Namco játéka megőrizte az anime látványvilágát, ehhez pedig arcade elemekkel feldobott futball társul. Íme az első előzetes: 

A Captain Tsubasa: Rise of New Champions valamikor 2020 folyamán fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)