Hirdetés

Caravan Stories - PS4-re költözik az ingyenes RPG

|

Még viszonylag messze van, de ha ideér, akkor ingyen nyomhatunk egy cuki és végtelenül nyugis kis RPG-t konzolon.

Hirdetés

A Caravan Stories egy már ideje megjelent szerepjáték, amit egyelőre csak japán nyelven érhetünk el Androidra és iOS-re. Ez remélhetőleg megváltozik majd, amikor PlayStation 4-re is befut 2019-ben.

Hirdetés

Az biztos, hogy a konzolos verzió is megmarad egy gyönyörű túrának, amit mindenki ingyen élvezhet a továbbiakban is. A karakterünk mellé választhatunk 6 különböző fajból származó társakat, akikkel beutazhatjuk a több mint 100-féle állattal és szörnnyel benépesített világot.

Jelenleg csak a japán megjelenés biztos, de még arról is csak annyit tudunk, hogy valamikor 2019-ben lesz esedékes. Remélhetőleg világszerte mindenki angol nyelven is élvezheti majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)