Hirdetés

Carmack: A Rage textúrái minden platformon ugyanolyanok lesznek

|

Többen aggódtak, hogy a favorizált platform miatt a többin nem lesz olyan szép a játék. Carmack nyugalomra inti őket.

Hirdetés

Mint azt tudjuk már egy ideje, a Rage favorit platformjának a PS3 számít...rögtön az Xbox 360 után (hehe, most majd kiderül, hogy kik nem olvasták végig a mondatot). Pontosan ezen okból kifolyólag a játékosok egy része (na vajon melyik?) aggódni kezdett, hogy esetleg számukra nem fog megadatni a mega-textúra által nyújtott látványorgia.

John Carmack, az id alapítója és technikai igazgatója erre mindössze egyetlen mondattal reagált, miszerint "A textúrák ugyanolyanok lesznek minden platformon!" Ezt főleg azért tartotta fontosnak elmondani, mert a korai előzetesek alkalmával egyesek olyanokat mondtak, hogy a PS3-as képek nem olyan meggyőzőek, mint az Xbox-osok, de tőlük is azt kéri Carmack, hogy várják ki a megjelenést. Tegyünk mi is úgy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)