Hirdetés

Carmack beszámoló

|

Mint minden évben, úgy idén is megrendezésre került a QuakeCon, ahol a legnagyobb szereplő mindig az iD Software atyja, John Carmack volt. Sajnos egyéb elfoglaltságai miatt ezúttal annyira nem volt aktív, mint mondjuk tavaly, azért elég érdekes infóáradatot zúdított a játékos társadalom nyakába. A beszámolóból itt és most csak annyit emelnék ki, hogy Carmack elmondta, a következő játékuk nem folytatás lesz. Szóval ne számítsunk Doom IV-re, vagy a Wolfeinstein következő darabjára, sőt még a Commander Keen folytatására sem :) Az új cucc, ezúttal is egy inkább egyjátékos módra összpontosító FPS lesz, ami azért valami halvány multiplayert tartalmaz (mint a Doom III). Ami viszont nagyon fontos, hogy nem akarnak újabb négy évet váratni magukra, úgyhogy az új engine fejlesztése már a következő hónapban megkezdődik, s reményeik szerint egy éven belül kész is lesz. A teljes cikket itt találjátok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)