Hirdetés

Carmageddon: Reincarnation - két új kocsit is hozott az új frissítés (videó)

|

Méretes frissítést adtak ki karácsonyra a Carmageddon: Reincarnation fejlesztői, ami két új járgány mellett rengeteg finomítást hozott az autós zúzda játékmenetébe.

Hirdetés

A Stainless Games nem feledkezett meg a kis késéssel tavasszal megjelent Carmageddon: Reincarnationről, így karácsonyra is érkezett egy méretes tartalmi patch a játékhoz. A legfontosabb újdonság természetesen a két új jármű bemutatkozása, de ezen kívül is sok jóságot hozott a patch.

A néhány tüskével ellátott sportautó, az elég jól kinéző Shredlight mellett egy egészen különleges járgányt is kapott az újjáélesztett Carmageddon: a Blitzkrieger névre hallgató szörnyeteg egy lánctalpas versenykocsi, aminek a megjelenése azt is jelenti, hogy mostantól a modderek is készíthetnek négynél több kerekű, vagy lánctalpas autókat, amikkel utána lezúzhatjuk egymást és persze a gyalogosokat. Emellett a Stainless balanszolta az egyes kocsik statisztikáit, amik néhány robbanó eszköz hatására mostantól egészen újfajta sérüléseket is elszenvedhetnek. Ehhez hasonlóan csiszoltak azon a rendszeren, ami eldönti, ki is kapja a pontokat egy-egy killért a többjátékos módban, de például egy idegesítő bugot is kiirtottak, amitől korábban többször lefagyott a játék kétmagos processzorokon. A Carmageddon: Reincarnation két új járgányát ezen a videón is megnézhetitek, íme:

Ti a frissítés után előveszitek megint az őrült versenyjátékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)