Hirdetés

Carmageddon: Reincarnation - irány a Kickstarter

|

Carmageddon: autós száguldozás, emberek elütése, őrültködés, stb. A 90-es években nagy legenda volt.

Hirdetés

Tavaly júniusban írtunk róla, hogy a Carmageddon: Reincarnation készül és 2012-ben megjelenik. Hmm, valami közbejöhetett, mert most Kickstarter kampányba kezdtek. 

Az új befektetési "csodamódszer" már jó néhány játék számára meghozta a lehetőséget arra, hogy megjelenjen - az egykor igen sikeres és legendássá vált Carmageddon esetében úgy nézett ki,a  Stainless Games ez évre el tudja készíteni a játékot, de biztos "történt valami", így most 400000 dollárt szeretnének összegyűjteni a Kickstarter segítségével. A hír írásakor 36000 dollárnál tartott a számláló úgy, hogy még 29 nap hátra van, így nem nehéz megjósolni a valószínű sikert.  

22:18-kor már 52ezernél tartott az adományok összege - tuti, hogy meglesz a 400!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)