Hirdetés

Carrier Command: Gaea Mission új trailer

|

Sok olyan régi játék létezik, amelyet érdemes feltámasztani, vagy újra elkészíteni a legfrissebb tehnológiák segítségével. Ilyen a Carrier Command is.

Hirdetés

2009 szeptember 14-én, azaz lassan három éve írtunk a játék bejelentéséről, azóta az események nem száguldottak túl gyorsan. 

A játék az Amiga, Atari ST korszak egyik leglátványosabb 3D-s címe volt, amelynek gyakorlatilag folytatása a Gaea Mission. A lényege viszont ugyanaz - két hatalmas anyahajó küzd egymással földön, vízen és levegőben, s mindezt teszi egy távoli bolygón, a Tauruson. A jövőbeli konfliktus egyébként az Asian Pacific Alliance és az United Earth Coalition között folyik. A játék jelenleg béta fázisban van és kiadtak hozzá egy új videót. Lássuk:

A játék szeptember 27-n jön PC-re és X360-ra - köszi krisz195. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)