Hirdetés

Carriers - Kirk kapitány és a fertőzöttek

|

Az újdonsült Kirk kapitány jóvoltából idén sem maradunk halálos vírusról szóló mozifilm nélkül.

Hirdetés

Chris Pine neve csak kevesek elméjében kongatta meg a harangot egészen a remekül sikerült (nekem legalábbis nagyon bejött) Star Trek mozifilm bemutatásáig.



A kiugrás lehetősége előtt álló fiatal színészt még idén láthatjuk egy drámai hangvételű járványmoziban. A Carriers, Alex és David Pastor rendezésében címéhez (Hordozók) híven egy halálos influenza-vírus terjedése elől menekülő baráti társaság megpróbáltatásaiba enged bepillantást. A Chris Pine, Piper Perabo, Lou Taylor Pucci és Emily VanCamp alkotta négyes A Mexikói-öböl térségében kialakított biztonsági zónába igyekszik, ahol a többi egészséges emberrel együtt kivárhatják, míg elül a világszerte dúló járvány.



Nem lenne túl izgalmas a film, ha simán célba érnének, ezért útközben lerobban az autójuk, s hamarosan veszett kutyákkal, fertőzött gyerekekkel, gyilkos orvosokkal, eszüket vesztett túlélőkkel, végül pedig egymással kerülnek szembe.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)