Hirdetés

Castle Clout - A katapult visszatért

|

Úgy tűnik, a Castle Clout készítői is tartják magukat a szokásos játékkészítői recepthez, ami bevált azon ne változtass.

Hirdetés

A Castle Clout második része az igencsak ötlettelen „Return of The King" címet viseli. Az első részhez képest nem tartogat eget rengető újításokat, úgyhogy nézzük sorban mi az ami változott. Először is, 20 sima +2 darab bonusz pálya várja a vállalkozó szellemű várrombolókat. A bonusz pályák eléréséhez nagyon korán nagyon sok pontot kell begyűjteni, úgyhogy csak hajrá! Bekerült még a játékba pár új hang effekt, illetve kettő darab hajigálnivaló. Az egyik, kartács módjára, három darab kisebb méretű golyót röpít az ellenség irányába, míg a másik egy bomba.

katapult2.jpg

Az új lövedékekkel együtt már elég széles a repertoárunk ahhoz, hogy taktikázzunk, így a játékban megjelennek a logikai elemek, nem mindig a nagy golyó a nyerő. Az irányítás maradt a régi, első space leütésre elindul a katapult, második space leütésre elrepül a golyó. Minden pályán meghatározott mértékű pusztítás kell végbevinnünk. Szinte mindenért kapunk pontokat, de az igazi csemegét a király, a zászló, illetve a leszakadó emberi testrészek jelentik. Egy szó mint száz, a Castle Clout: Return of The King egyszerű játékmenetével tökéletes kikapcsolódást nyújthat a flash játékok kedvelőinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)