Hirdetés

Három nagyon szórakoztató játékot próbálhatsz ki most ingyen PC-n

|

Ha unatkoztok a haverokkal, akkor nézzetek fel a Steamre, és találtok ott pár kooperatív mókát, melyeket érdemes lesz letölteni egy ingyenes próbajátékra.

Hirdetés

Kevés olyan elborult cucc van, mint a Castle Crashers, ami 2008-ban belopta magát a szívünkbe, és azóta sem felejtettük el. Ha van játék, amit érdemes kipróbálni a haverokkal, akkor ez az, és most egy fillért sem kell kifizetnetek érte. A fejlesztők ideiglenesen ingyenesen játszhatóvá tették PC-n, és április első napjáig ez így is marad. A The Behemoth egyébként nem csak ezt, de még két másik sikerjátékukat is hozzácsapták a pár napig ingyenes próbaidőszakhoz: a BattleBlock Theater és a Pit People is rendelkezésetekre áll.

Hirdetés

A Castle Crashers egy oldalra scrollozós akció-RPG, amiben egy lovagot irányítva kell megküzdenünk válogatott szörnyekkel. A kalandban részt vehetünk egymagunkban, de három társsal az oldalunkon lesz igazi a buli. A BattleBlock Theater egy hasonlóan beteg platformer, amit szintén érdemes másokkal együtt játszani. A Pit People egyjátékos móka, itt lényegesen erősebb a taktikai stílus, de a hangulat kellően elborulttá varázsolja az élményt.

Mindhárom játék mától ingyenesen játszható április 1-ig PC-n, próbáljátok ki őket, ha eddig nem voltak meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)