Hirdetés

Újabb platformokat hódít meg a Castle Crashers

|

A The Behemoth fantasztikus játékának felújított változata hamarosan már nem csak PC-re és Xbox One-ra lesz elérhető.

Hirdetés

Nincs olyan The Behemoth-játék, amit ne szeretnénk teljes szívből, de mind közül talán a Castle Crasherst imádjuk a legjobban.

Hirdetés

Nemrég megjelent belőle egy Remastered változat, ami nyáron végre PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is ellátogat. Az eredetihez képest az a különbség, hogy 60 fps-sel fut 30 helyett, a textúrák felbontása ötször akkora, az összes DLC helyet kapott benne, és összességében is jobb élmény játszani mind egyedül, mind online vagy offline társakkal. A switches változatot akár négy játékos is játszhatja egy gépen, négy Joy-Connal. A portokat egyébként a portolásban gyakorlott PlayEveryWare készíti.

A bejelentéssel együtt azt is megtudtuk, hogy készül a csapat ötödik, egész egyszerűen Game 5 néven emlegetett játéka. Szerencsére könnyű emlékezetből is felsorolni, mit csináltak eddig: az első volt az Alien Hominid, aztán jött a Castle Crashers, a Battleblock Theatre, majd a Pit People. Mindegyiket nagyon ajánljuk.

Címkék: #castle crashers
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)