Hirdetés

Castle Crashers Remastered - megvan a mikor érkezik a felújított verzió

|

Alig pár nap múlva megjelenik a Castle Crashers Remastered, ráadásul egyesek limitált ideig ingyen juthatnak hozzá az új verzióhoz.

Hirdetés

Az előző generáció egyik legnagyobb indie sikerét jelentő Castle Crashers felújított változattal érkezik, a rajongók legnagyobb örömére. A fejlesztő The Behemoth most végre elárulta a megjelenés dátumát is, áradásul további remek hírekkel szolgált.

A Castle Crashers Remastered alig pár nap múlva, szeptember 9-én látogat el Xbox One-ra. Az eredeti játék 30fps-re volt képes, de az új verzió már 60fps mellet fut. A teljesítményt is javították, valamint az ígéretek szerint az online játékmódba való belépés is gyorsan és egyszerűbb lesz. Mindezeken felül egy teljesen új minijátékot is kapunk Back Off Barbarian néven.

Ezt megnézhetitek ebben a remek kis videóban.

Remastered kiadás 15 dolláros árral kerül a virtuális polcokra, de azok a játékosok, akik rendelkeznek az Xbox 360-as változattal, limitált ideig teljes mértékben ingyenesen tölthetik le. Ez a különleges ajánlat szeptember 20-án ér véget, onnantól kezdve nekik is fizetniük kell. A visszatérő játékosok azonban még ezután is kedvezményben részesülnek, hiszen nekik szeptember 20. után is csak 5 dollárt kell kiadniuk a Castle Crashers Remasteredért.

Ti be fogjátok szerezni az új verziót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)