Hirdetés

CastleStorm II - készül a magyar fejlesztésű várvédős móka folytatása

|

A különleges, kastélyvédős, fantasy játék több tartalommal, és véletlenszerűen generált világtérképpel tér vissza, sokkal nagyobb és színesebb élményt kínálva.

Hirdetés

Az első CastleStorm egy végtelenül cuki keveréke volt több hőn szeretett műfajnak. Volt benne egy kis fantasy hack 'n slash, egy kis tower defense, és egy kis stratégia. Ez a keverék hosszú órákra magával vitt minket, és ez valószínűleg a magyar Zen Studios által fejlesztett folytatásban sem lesz másképp.

Hirdetés

A CastleStorm 2-ben a fentieket még megfejelik a fejlesztők a 4X stratégiákból vett birodalomépítgetéssel is. Kapunk majd egy véletlenszerűen generált világtérképet, ahol szabadon építkezhetünk, nyersanyagokat gyűjthetünk és elpusztíthatjuk a rivális birodalmakat. Emellé egyébként 6 különböző kampányt és sztorit is kapunk, melyek középpontjában a nekromanták és élőholtjaik állnak.

A CastleStorm II még idén jelenik meg PC-re (az Epic Games Store-on), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)