Hirdetés

CastleStorm - bővül a platformok listája?

|

A Zen Studios játéka az Xbox 360-as siker után jó eséllyel további platformokra is ellátogat.

Hirdetés

A magyar srácok megmutatták, hogy nem csak a virtuális flipperasztalok építéséhez értenek mesterien, hanem egy merőben más műfajban is képesek kiemelkedőt alkotni.

A CastleStorm egyedi izgalmaiba ezidáig csak azok kóstolhattak bele, akik rendelkeznek Xbox 360-nal vagy PC-vel, az USK, a német értékelőbizottság honlapjára viszont felkerült a játék PlayStation 3-as, Wii U-s és PlayStation Vitás korhatár besorolása. A Zen Studios az üggyel kapcsolatban ugyan nem közölt konkrétumot, de az egyik szóvivő elárulta, hogy a csapat szeretné elhozni a CastleStormot a lehető legtöbb platformra, és hogy a Nintendo fanatikusok kapnak még a Zen Studios játékaiból idén. Ez azért felér egy megerősítéssel, de a hivatalos bejelentésig kezeljétek fenntartásokkal. A srácok legutóbb a Star Wars Pinballft költöztették Wii U-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)