Hirdetés

Castlevania 2 - Az első teaser

|

A teaser alapvető jellemzője, hogy rövid, ám általában velős szösszenet.

Hirdetés

Nos, az alant megtekinthető Castlevania 2 teaser éppen rövid, ám velősnek azért annyira nem nevezném. Tény, hogy sejtelmes, tény az is, hogy a rajongók örülnek minden apró infómorzsának, de azért mégis. A lényeg, hogy december 7-én már mozgásban is láthatjuk majd a Konami új üdvöskéjét, ami pedig különösen jó hír, hogy ezúttal a PC sem marad ki a mókából.

A Castlevania 2 a VGA keretében mutatkozik meg először teljes pompájában, és annyit már tudunk róla, hogy lezárja az első részben megkezdett sztorit. A Mercury Steam ezután valami mást szeretne csinálni. Persze, ha eladnak belőle mondjuk tízmillió példányt, akkor van egy tippem, hogy a franchise nem pihen sokáig...

SPIKE
Castlevania: Lords of Shadow 2 Teaser
www.spike.com
Spike Full EpisodesSpike Video ClipsSpike on Facebook

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)