Hirdetés

Castlevania gyűjtemény - még idén jön a Lords of Shadow Collection

|

A Konami bejelentette az összes eddigi Castlevania: Lords of Shadow részt tartalmazó kollekcióját, és megjelenési dátummal is megfejelte az egészet.

Hirdetés

Legutóbb a minden extrával ellátott Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition PC-s változata jelent meg, majd kiderült, hogy 2014 februárjában érkezik a Castlevania: Lords of Shadow 2, a Konami azonban még ennyivel sem éri be és egy újabb taggal bővíti a Castlevania franchise-t.

A kiadó sajtóközleményében foglaltak szerint a Castlevania: Lords of Shadow Collection csomagjában találhatunk majd egy Castlevania: Lords of Shadow példányt (a Reverie és Resurrection DLC-kkel), egy Castlevania: Lords of Shadow: Mirror of Fate HD letöltési kódot, valamint a Castlevania: Lords of Shadow 2 demóját.

A kollekció november 8-án jelenik meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, alant pedig a hivatalos borítók láthatóak.

 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)