Hirdetés

Castlevania: Lord of Shadow 2 - így néz ki egy bossfight

|

Kiszivárgott egy teljes bossharc az új Castlevaniából. Átvezetőkkel, brutális kombókkal és játékkígyókkal együtt jött a videó és komolyabb spoilerek is vannak benne, úgyhogy csak óvatosan tessék fogyasztani.

Hirdetés

A Castlevania: Lord of Shadow 2 megjelenése már itt kopogtat az ajtón és ezzel együtt egyre többet tudunk meg a játékról és egyre nehezebb elkerülni a spoilereket. Ó, internet.

A fejlesztők nem rég beszámoltak róla, hogy a játéktörténelem legnagyobb zenekarát használták a Lord of Shadow 2 zenéjéhez és mutattak már korábban is gameplay-t, de most egy egész bossharc szivárgott ki. A Toy-Maker nevű főellenség kicsit Danny De Vito-sra sikerült, viszont egész hangulatos, amiért természetesen csak drkulálni tudunk. Most már leírtam, úgyhogy benne hagyom, de tudjátok, hogy megbántam.

Nézzétek, videó:

A Castlevania: Lord of Shadow 2 megjelenése február 28-án esedékes Európában. Eddig meg vagytok elégedve? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)