Hirdetés

Castlevania: Lords of Shadow 2 - sárkánnyá is változhatsz

|

Úgy tűnik az, hogy egy halhatatlan, brutálisan erős vámpírurak lehetünk, nem eléggé menő.

Hirdetés

A Castlevania: Lords of Shadow 2 egy rendkívül laza játéknak ígérkezik, derült ki a Developer Diary #1 kérdezz, felelek rovatából. Eszerint nem elég, hogy mi leszünk minden vámpírok ősattya, még annyira menők is leszünk, hogy sárkánnyá változhatunk. Mert a vérrel csapkodni már too mainstream.

Nem mintha ezt mi bánnánk, sőt! Az is kiderült, hogy Dracula erejét különböző logikai feladatok megoldásához is használnunk kell majd. A Q&A szerint a történet annyira drámai, és olyan mély lesz, hogy minimum bekönnyezünk tőle, és hogy Dracula kapcsolata feleségével nagyon komplikált. Meglepő. Ennél többet is megtudhattok a játékról a most látható videóból.

 A Castlevania: Lords of Shadow 2 megjelenés február 28-án várható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)