Hirdetés

Castlevania: Lords of Shadow 2 - ekkora karddal már lehet pusztítani

|

Hamarosan újra Gabriel bőrébe bújhatunk. Jönnek is trailerek, a legújabban például megnézhetjük, hogy mivel szeleteljük majd az ellent.

Hirdetés

A Castlevania franchise legújabb részében már Drakula néven futó főszereplő egyik hűséges társa a Void Sword lesz, ami amellett, hogy elővételekor majdnem úgy nyílik ki, mint egy Star Warsos fénykard, képes lesz egy kardtól elvárható vágások mellett arra is, hogy egy lökéshullámmal a levegőbe repítse, vagy akár darabokra robbantsa azokat, akik éppen útban vannak. De minek is mondom el, inkább nézzétek meg ti magatok, videó alant.

Majdnem 2 évvel a 2012-es E3-on való bejelentése után már a finisben van a projekt, a Konami pedig bedob mindent: az elmúlt két hétben megmutatták a zenét, a világot, és láttunk egy bossfightot is, bár ez utóbbi kiadása nem feltétlenül állt a kiadó szándékában.

Mit szóltok, milyen lesz Drakula és a Sátán leszámolása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)