Hirdetés

Castlevania: Lords of Shadow és Ratchet & Clank - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Most három napon keresztül áldozhatunk kedvenc hobbink oltárán.

Hirdetés

Bár viszonylag friss halak is horogra akadtak, mégis úgy alakult, hogy az előttünk álló napokat javarészt a nosztalgia jegyében töltjük, de természetesen attól sem zárkózunk el, hogy a vízparton elnyújtózva beleolvassunk egy jó könyvbe, vagy akár kettőbe. Ugyancsak remek mulatságnak ígérkeznek a társasok, még úgy is, hogy mostanában nem mindig tudjuk egy légtérben lebonyolítani a játszmákat.

Hirdetés

mazur - Annyira elkapott a Castlevania-láz a netflixes sorozat új évadát nézve, hogy újra belevágtam a Lords of Shadowba. Nem is csalódtam, még mindig fantasztikus ez a játék.

HP - Resident Evil Village második menet, némi CoD multi (azért ez a 80-as évek feeling betalált rendesen), illetve valami megmagyarázhatatlan oknál fogva a PS Plus keretében ingyen elérhető Wreckfest: Drive Hard, Die Last talált meg éppen, kellemesen kiüti az agyamat, és a roncsderbi életérzés simogatja a lelkem. Én sem értem, ez van.

Paca - Folytatom a Ratchet & Clank ismételt végigjátszását, nagyon közel van már a folytatás megjelenése, nem is akarok addig mással játszani. Meg amúgy társasozás lesz, a Pandemicet a múlt hétvégén barátnőmmel megpróbáltuk lenyomni, tíz alkalomból egyszer sem sikerült (Pengeélen kiegészítő két extra moduljával nehezített változatban, sokszor 1-2 körön múlt a siker), de nem tudjuk ezt elengedni.

Zs - Csak most pótoltam a Metro 2033-at, ami annyira elkapott, hogy már a kampány felénél megvettem a folytatás Last Lightot is. A hétvégét így a sugárszennyezett Moszkvában töltöm, amit másnak is ajánlok, a beutazáshoz még védettségi igazolvány sem kell.

Gucs - Visszatértem a WoW Classichoz, és csináltam egy új karaktert, így jó eséllyel a hétvégén is a friss draenei sámánommal fogom járni Azerothot. Viszont nem olyan régen az Xbox Game Passnek hála beszereztem a Halo: The Master Chief Collectiont is, mivel emlékeim szerint egyetlen Halo-játék kampányát sem játszottam végig még korábban, szóval csak be kéne pótolni őket. Nem tudom, mennyi idő alatt sikerülhet ez, mivel elég méretes pakkról van szó, de talán még visszatérek a héten Master Chief kalandjaihoz is.

Szabi - Kicsit sűrű volt számomra az elmúlt pár hónap, így a pünkösdi hétvégét a Velencei-tó mellett töltöm el. Ha az időjárás is engedi, akkor játék helyett most inkább a kertben vagy a tó partján olvasgatom majd Matthew McConaughey könyvét, a Zöldlámpát, esetleg egyéb könyveket, amik a kezembe kerülnek. Persze az sem kizárt, hogy előkerül majd néhány társas, mivel a Forbidden Desertet és az Igen?-t valószínűleg levisszük magunkkal.

- Van egy olyan tervünk a barátnőmmel, hogy megnézzük együtt az It Takes Two-t, de mivel ő abszolút nem szokott játszani, arra gondoltam, nem lenne rossz, ha valamilyen stresszmentes környezetben tudna egy kicsit hozzászokni a kontrolleres irányításhoz. Erre pedig első körben az Assassin's Creed Odyssey világát veszélytelenül bemutató Discovery Tourt szemeltem ki, úgyhogy első körben az ókori Görögországgal, illetve az Xbox kontroller kiosztásával fogunk ismerkedni. Emellett tervben van néhány menet Armello is a társasjátékos baráti körömmel, akikkel ezúttal digitálisan fogjuk körbeülni a játéktáblát.

Szada - Megjelent a Subnautica: Below Zero és eszembe jutott, hogy nekem még az alapjátékkal is csak futókapcsolatom volt, így a hétvégén le fogok merülni, hogy felfedezzem a tenger csodáit és veszélyeit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Kivi - Nemrégiben bővítettem a Live Gold előfizetésem Game Pass Ultimate-re, úgyhogy már pörög is az MLB The Show 21, ami idén először jelent meg Xbox-ra. Rengeteg különböző játékmód és kihívás vár a virtuális baseball-pályákon, más játékkal valószínűleg nem is fogok foglalkozni a hétvégén.

Csirke - Szeretném végre befejezni a Resident Evil 7-et, hogy belekezdhessek a Village-be, de sajnos nem úgy fest az időjárás, hogy a család többi része el tud indulni kalandozni a szabadba, a gyerekek pedig garantáltan megállnának a növésben, ha azt lesnék, apa mit művel a Baker család házában.

Chava - Folytatom a Mass Effect Legendary Editiont, már karnyújtásnyira vagyok az első rész befejezésétől. Természetesen szakmai kíváncsiságtól hajtva belenéztem a trilógia közbülső és utolsó epizódjába is, de valójában úgy kerek az élmény, ha időrendben haladunk, és magukkal visszük döntéseink következményeit egyik részből a másikba.

Ti mivel játszotok a hosszú hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)