Hirdetés

Castlevania: Lords of Shadow - Máris készül a folytatás?

|

Nem sikerült rosszul a Castlevania sorozat legújabb, Spanyolhonban készült epizódja, sőt még folytatást is kaphat.

Hirdetés

A spanyol Mercury Steam (Scrapland, Jericho) és a Kojima Productions közreműködésében készült Castlevania: Lords of Shadow nem csak új perspektívából mutatja be az egykori platformert, hanem azzal a lendülettel magával is ragadta a játékosokat és a sajtó túlnyomó részét.



Miután egy csak konzolokra (Xbox 360 és PlayStation 3) megjelent címről beszélünk, egyeseket meglephet, hogy a szokásos, játékidő hosszát ért kritikát ezzel a játékkal szemben senki sem hozta fel. Húsz-huszonöt órát simán ki lehet hozni belőle első végigjátszásra. A spanyol-japán csapatmunka következtében egy pazar látvánnyal, marasztaló atmoszférával, sajátos hangulattal, izgalmas történettel és kiváló harcrendszerrel megáldott játékkal lettünk gazdagabbak.



Az, hogy a Castlevania: Lords of Shadow szemtelenül nyúlt le ötleteket olyan játékoktól, mint a God of War, vagy a Shadow of the Colossus, senkit se zavarjon, attól még fenemód szórakoztató.
A pozitív fogadtatás következtében talán senkit sem lepne meg, ha kiderülne, hogy a Mercury Steam már javában dolgozik a következő felvonáson. Egyelőre csak a játék zenéjét szerző Oscar Araujo szavaira támaszkodhatunk, aki szerint a folytatás még nagyszerűbb lesz, mint elődje. Hivatalos bejelentés tehát még nincs, de meg lennék lepve, ha úgy 2012 magasságában nem látnánk viszont a Belmont-klán tagjait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)